Thursday, October 9, 2014

Friday, August 29, 2014

miss u aqasyah

qasyah dah setahun sebulan setengah

rindu dengan gelak tawa qasyah
 

muncung sedepa awak ni qasyah..
 
 
MAMA MISS AQASYAH SO MUCH

Wednesday, August 13, 2014

USAHA DAPATKAN ANAK

mcm2 yang dibuat..macam2 usaha yang dilakukan.
masih belum ada rezeki anak tahun 2007 sampailah 2012..

dengar mana2 org yg pandai mengurut aku g..siap ada g jumpa pakcik yg katanya boleh scan masalah dalaman org pompuan..yg tu pun aku ngan hb g..kat Kota Sarang Semut kat Kedah. dah lupa apa nama pakcik tu.bila pun dah tak ingat. pakcik tu boleh settlekan masalah mistik n misteri juga katanya..syarat g jumpa dia just bawa air ngan sireh.. tp aku bawa air jek..sireh tak bawak..masa scan dia baca apatah..pastu dia kata ada mcm gelembung2 air di dinding uterus tu.. wahh pakcik ni boleh plak dia scan n nampak apa yg ada..kat husband dia kata ada lemah sikit sperm..ermm..

aku g sekali jek kat pak cik tu..

Monday, June 23, 2014

sukar dapat anak

SUNYI...

aku ada pengalaman yg hendak dikongsikan..
5 tahun perkahwinan sunyi tanpa kehadiran permata hati.sebaik2 peracangan,perancangan dari ALLAH yang sangat terbaik.
adik2 yg kawin selepas akak dia ni pun dah menimang anak.. adik yg kedua sorg anak.skrg dah 3 tahun.. adik yg bongsu dah ada 2 anak.sepasang cahaya mata..sorg 4 tahun n sorang lagi 2 tahun. adik ipar dah ada sorg anak.2 tahun usianya.
aku ketika tu..cuma menumpang dan berikan kaih sayang buat anak2 buah.. mengharap dan terus berdoa agar dipermudahkan untuk dikurniakan anak secomel anak2 buah ku ini.

actually, awal perkahwinan my husband kerja di mina, mekah.. kawin feb 2007-april 2009 dia bekerja di sana. balik 3 bulan sekali. aku start posting ngajar jun 2008 di poli kulim. tahun 2009 hb yg balik dari mina duty di ajil, terengganu sampai tahun 2010. masa tu mmg dia n aku bergilir2 balik kulim ke ajil or ajil ke kulim..pastu dia keja plak kat perak.sampailah tahun 2011..ulang alik perak kulim lak. dan HENDAK dijadikan cerita pada tahn 2012 ada dalam beberapa bulan husband bekerja di Pinang..
 SAMBUNG LAGI..






rindu qasyah

rindu anak mama..rindu sgt.tak sabar nak hbskan keja..nak tunggu kol 5.nak balik amik n jumpa anak mama..

Friday, April 4, 2014

hujung sem ^0^

Sekejap je rasanya. Dah sampai ke hujung semester. Seperti biasa hujung sem ni banyakle keja yang hendak diselesaikan sebelum final exam. Nak selesaikan silibus, siapkan menanda dan last sekali kena keyin coursework student dlm spmp. Sebelum tutup rekod markah kenalah panggil student2 yang masih ada tugasan yg tak selesai. Masa nilah depa semua kena hantar tugasan buat kuiz n ujian untuk dpt markah yg setimpal dengan usaha sepanjang semester. Semoga pelajar gembira dengan hasil usaha mereka selama ini.

abah belanja makan


Alhamdulillah. Hujung minggu lepas abah qasyah belanja makan udang.hihi. t belanja kami makan lagi ye. Love u abah..